Suntem un grup independent de consultanță și vânzări
imobiliare cu multiple premii câștigateTehnologia nu începe revoluții. Oamenii o fac! Suntem încântați să construim relații solide cu toți cei cu care interacționăm: dezvoltatori (practic, clienții noștri),
investitori, cumpărători finali, comunitatea și furnizorii noștri. Sediul nostru este in București, România.

Ajutăm dezvoltatorii imobiliari să-și vândă proiectele
prin agenții noștri profesioniști de vânzări și oferim soluții
personalizate pentru nevoile lor.Serviciile noastre

La The Concept Group ne-am folosit expertiza de vânzări și leadership pentru a vinde mai mult de 2.000 de unități în ansambluri rezidențtiale.


Industrie

Servim de mai bine de 10 ani în industria imobiliară dinamică și imprevizibilă. Verificați viziunea noastră asupra vânzărilor și imobilelor.


Echipa noastră

Echipa noastră foarte instruită oferă vânzări eficiente și consultanță în lumea reală în vânzări , management, strategie și aspecte de pre-dezvoltare.

Unități vândute

Training-uri livrate

Mil. € Valoarea vândută

Mil. € Portofoliu exclusiv disponibil


Știri & actualizări


Clienți selecți

Am fost privilegiați să lucrăm cu unii dintre cei mai buni dezvoltatori imobiliari din Europa Centrală și de Est. De la mic la mare, suntem dedicați parteneriatului cu clienții noștri pentru a determina și aborda nevoile specifice ale organizației și ale proiectelor lor.

Opiniile noastre prezentate în


Contactați-ne

Agenții noștri profesioniști sunt eficienți și aduc eficiență și stabilitate operațiunilor dumneavoastră de vânzări. Trimiteți-ne un e-mail astăzi. 
Acest formular vă permite să trimiteți un e-mail sigur către The Concept Group

Link Copied!

x
x